Esküvői weboldal – mikor tegyük közzé?

Röviden és tömören: sosem lehet túl korai!

És bővebben?

Elhangzott a nagy kérdés, eljegyeztétek egymást, és elkezditek a szervezkedést. Tulajdonképpen már ekkor érdemes elindítani a weblapotokat, így bevonhatjátok a fontos embereket is a készülődésbe. Blogszerűen megírhatjátok a szervezés lényeges pillanatainak történetét, ha szeretnétek, akár mások véleményét is megkérdezhetitek egy-egy dologról. Nem mellesleg, mihelyt megvan a nagy dátum, meg a helyszín(ek), közhírré tehetitek gyorsan és egyszerűen! Megoszthattok közös képeket, majd a jegyesfotózás legjobb pillanatait, hogy végül lecserélhessétek ezeket az esküvőn készült fényképekre és videókra. Mindezt egy helyen, így miközben sűrűsödnek a teendők, ezzel már nem lesz túl sok dolgotok, különösen, ha csak az oldal készítőjének kell átküldeni a felvételeket.

rings_laptop.jpg

Kép: istockphoto

Ha azt választjátok, hogy korán készítetek vagy készíttettek egy honlapot, akár az eljegyzési parti vagy a lány- és legénybúcsú is kaphat ott egy-egy aloldalt, hiszen ezek is fontos állomásai az oltárig vezető útnak. A titkos szervezkedéseket tartalmazó fórumo(ka)t, oldal(aka)t levédethetitek jelszóval, így a bulik szervezésében is segítségére lehet barátnőknek és barátoknak egyaránt, majd ugyancsak privát hozzáféréssel oszthatjátok meg egymással a képeket, hiszen ami a lány-, illetve legénybúcsún történik, az csak rátok tartozik.

Messze vannak a rokonok, barátok, ismerősök? Küldjetek online meghívót! De ha papíron invitáljátok őket, akkor is átirányíthattok minden érintettet az oldalatokra, minden további információt megkapnak, így nem kell térképet, programot, satöbbit mellékelni, mindent megtalálnak online.

Nagy segítség a vendégregisztráció, illetve a kérdőív, így előre képet kaptok, milyen és mennyi diétás menüvel kell készülni, mennyi és milyen korú gyerkőcre számíthattok, kik tudnak segíteni a helyszínek közti fuvarozásban, meg rengeteg egyéb kérdésben is felkészülhettek előre. Ezt is érdemes minél előbb közzétenni, hogy időben tudjatok egyeztetni a szolgáltatókkal, szükség esetén felkérhessetek animátort a gyerekek mellé, gondoskodhassatok fuvarról, ha messze vannak egymástól az egyes helyszínek, satöbbi.

Pénz helyett ajándékot kérnétek, de nem szeretnétek három kávéskészletet, meg két kenyérpirítót? Nektek és vendégeiteknek is nagy segítség egy interaktív ajándéklista, ahol nyomon lehet követni, mire van szükségetek, és mi az ezek közül, amit már valaki megvett vagy készül megvenni. Ezt a listát is érdemes legalább 3-4 hónappal a lagzi előtt közzétenni, hogy mindenkinek legyen ideje kiválasztani, és beszerezni a nászajándékot.

Küldhettek hírlevelet, kérhettek visszaszámlálót, ezernyi praktikus, szép, vidám ötlettel egyedivé varázsolhatjátok nagy napotok virtuális lenyomatát. Az esküvői weboldal stílusa igazodhat a meghívóhoz, a tervezett esküvői dekorációhoz, a menyasszonyi csokor virágaihoz, egy számotokra kedves helyhez, de leginkább hozzátok. Hiszen rólatok szól.

bride_groom_laptop.jpg

Kép: picdn

További információért látogassatok el az eskuvoshonlap.hu weboldalra!